Profil& historie

 • Grundlæggelsen

  Hvide Sande Vodbinderi / Netop Til Leg blev grundlagt samtidig med etableringen af Hvide Sande Havn i 1932.

 • I dag

  I dag omfatter produktprogrammet alle typer af fiskeredskaber til det professionelle fiskerierhverv, samt et bredt spektrum af industri-net.
  Gennem de senere år har Netop Til Leg designet en række legeredskaber, som bygger på de materialer der i dag anvendes inden for fiskerisektoren.

 • Stor erfaring giver stor kvalitet

  Gennem vores 80 års erfaringer som vodbindere i Hvide Sande, har vi forlængst sorteret de mærker fra, som ikke er store nok til at opfylde de store krav, der stilles til kvalitet og slidstyrke. Vi bruger derfor kun de bedste materialer til vore legeredskaber.

 • Udviklet i samarbejde med børn

  Vore legeredskaber er udviklet i nær kontakt med børn, pædagoger, lærere og ledere i de institutioner, der har haft de første udgaver til afprøvning.
  Redskaberne har været underkastet børnenes konstante kritik, og vi har justeret og forbedret - og endda kasseret nye produkter, efter de første brugere har afsagt deres dom over nyskabelsen

 • Stor stolthed

  Derfor er det med stor stolthed vi præsenterer de mange legeredskaber der er nået igennem nåleøjet. De har klaret børnenes krav om udfordringer, der er spændende dag efter dag, samt de voksnes krav til sikkerhed og slidstyrke.

Vi er en del af Hvide Sande Vodbinderi ApS